sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Huaaaaah huomentahhh, eli kasvokuva ihon kunnosta

Heräsin, kävelin olohuoneeseen ja näpsäisin kuvan ikkunan edessä luonnonvalossa. Näin jälkeenpäin ajatellen olisi voinut olla fiksumpaa ottaa se kuva vasta kunnolla heränneenä eikä silmät turvoksissa ja aivot torkkuherätyksellä. Vaan ajattelinpa, että aamulla ihminen on luonnollisimmillaan ja näin ollen kuvasta tulee mahdollisimman totuudenmukainen! Siispä tässä teille varsin aamu-uninen Kirsi:




Kuva on iso, jotta ihon kunnosta saa tarpeeksi hyvin selvää. Harmittaa kyllä, ettei tullut otettua kuvaa ennen kuin aloitin öljyhoidon! Silloin olisi voinut tehdä jonkinlaista vertailua. Nyt voin vain kertoa sanallisesti, mitä muutoksia on tullut:

-Poskissa iho on todella tasainen ja hehkuva
-Leuan epäpuhtaudet ovat kadonneet
-Nenän mustapäät ovat vähentyneet ja pienentyneet huomattavasti (joskus joku alkoi kehua suloisia pisamia nenässäni. "Pisam...juu! Niin! Pisamiahan ne...heh heh...kiitos kiitos...*argh*")
-Otsan finniongelma on vähentynyt. Kuvasta huomaatte, ettei se ole vielä kokonaan poistunut, mutta nuo pienet punaiset täplät ovat todellakin suurimpia finnejä, joita otsaan on viime aikoin tullut. Niistä ei ole kehittynyt kunnon finnejä, vaan ne pysyvät noin pieninä ja katoavat muutaman päivän päästä. Ihan mahtavaa!

Öljyn käyttäminen ihonhoitoon on todellakin mullistanut ihoni. Pois en vaihda (ellen yllättäen tule vaikka allergiseksi jollekin. Aika epätodennäköistä tosin)!

Lisäksi kävin vaa'alla, ja olen laihtunut kilon! Sen kunniaksi söin hieman juustonaksuja. Pitäähän itselleen välillä paheita sallia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti